Vraag 1:

Kan ik zonder het volgen van de EB of Verzuim opleiding toegelaten worden tot het register.
Antwoord: Nee, dit is niet mogelijk. Toelating is mogelijk voor iedereen die aantoonbaar (middels diploma’s en certificering) beschikt over EB of Verzuim kennis.

Vraag 2:

Dien ik verplicht de permanente educatie te volgen om geregistreerd te blijven?
Antwoord: Om geregistreerd te blijven is het noodzakelijk om uzelf te blijven ontwikkelen in het vakgebied van Employee Benefits. Indien u niet meer in de beroepspraktijk werkzaam bent of geen enkele educatie op het gebied van Employee Benefits volgt, vervalt uw register vermelding. Er wordt van alle leden verwacht dat zij jaarlijks 6 college- uren op het gebied van Employee Benefits volgen. De keuze van de onderwijsinstelling staat vrij.

Vraag 3:

Welke opleiding hebben moet ik hebben gevolgd om de titel EBA, EBP of RVI te mogen voeren?
Antwoord: Om de EBA titel te mogen voeren moet u de opleiding Employee Benefits Adviseur (EBA) met een goed gevolg hebben behaald. Om de EBP titel te mogen voeren moet u de opleiding Employee Benefits Planner (EBP) met een goed gevolg hebben afgerond. Voor de titel RVI dient u de opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement te hebben afgerond. Wanneer u een gelijkwaardige opleiding hebt gevolgd, kunt u contact opnemen met Avans+. Wij beoordelen graag of u op basis van die opleiding één van bovenstaande titels mag voeren.

Vraag 4:

Wat zijn de kosten voor registratie in het EB-register?
Antwoord: De kosten bedragen € 79,95 (excl. BTW) per jaar.

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met op met Avans+/Instituut Scire.
Info@instituutscire.nl
076 – 525 88 72